Ingeo Oy on vuonna 1996 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen tuotteita erilaisiin mittauksen, paikkatiedon, rakentamisen ja niissä tehtävän merkinnän tarpeisiin.

Ingeo Oy toimii Leican valtuuttamana jälleenmyyjänä Leica DISTO™ -laseretäisyysmittareissa sekä Leican rakennuslasereissa. Asiakaskunta on laaja kattaen erilaisia yksityisen ja julkisen puolen edustajia suurista toimijoista yksityishenkilöihin.

Avoinna

ma-to: klo 8-16

pe: 8-14

Toimitus ja maksutapa

Pääosin toimituksissa käytetään Postin ja Matkahuollon pakettipalveluita. Toimitus sopimuksen mukaan, voit myös tulla tutustumaan tuotteisiin paikan päälle.


Käytettävä maksutapa on pääsääntöisesti lasku, joka lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna ja toissijaisesti muussa muodossa kuten sähköpostitse (pdf). Tarvittaessa lasku lähetetään kirjepostina.

Leica-jälleenmyynti

Ingeo Oy on Leican valtuuttama jälleenmyyjä rakennuslasereissa sekä Leica DISTO™ -laseretäisyysmittareissa.

Tietosuoja

Lue Ingeo Oy:n tietosuojakäytännöstä: Tietosuoja

Tuottajavastuu

Ingeo Oy on jätelain (646/2011) mukaisen tuottajavastuun piirissä tiettyjen tuotteiden osalta ja vastuuseen liittyvien velvollisuuksiensa huolehtimiseksi toteuttanut muun muassa alla olevia toimia.

  • Kannettavat paristot ja akut: Ingeo Oy on tehnyt tuottajavastuun siirtosopimuksen kannettavien paristojen ja akkujen osalta Recser Oy:n kanssa. Ingeo Oy ottaa vastaan käytettyjä kannettavia paristoja ja akkuja.
  • Sähkö- ja elektroniikkalaitteet: Ingeo Oy on SELT ry:n jäsen ja ottaa vastaan tarkemmin jätelain mukaisesti käytöstä poistettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita uuden vastaavan laitteen tilalle oston tapauksissa.

Muuta

Oikeus tuotteita koskeviin muutoksiin pidätetään kotisivuilla. Kuvien värit saattavat hieman poiketa todellisuudesta esim. teknisistä syistä johtuen.