Ingeo Oy on vuonna 1996 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen tuotteita erilaisiin mittauksen, paikkatiedon, rakentamisen ja niissä tehtävän merkinnän tarpeisiin. Asiakaskuntamme on laaja kattaen erilaisia yksityisen ja julkisen puolen edustajia suurista toimijoista yksityishenkilöihin.

Ingeo Oy jälleenmyy yhteistyön puitteissa Leica Geosystems Oy:n lisävarusteita, lasereita ja etäisyysmittareita.

Avoinna

ma-to: klo 8-16

pe: 8-14

Myynti- ja toimitusehdot

Katso yleiset myynti- ja toimitusehdot yritysasiakkaille tästä ja kuluttaja-asiakkaille tästä.

Toimituksesta ja maksamisesta

Tuotteet voidaan lähtökohtaisesti noutaa toimipaikastamme. Voimme myös toimittaa tuotteet pakettipalveluiden avulla (pääosin Posti ja Matkahuolto). Mikäli tuotetta ei ole heti saatavilla, toimitusaikaan vaikuttavat muun muassa toimitustapaan ja tuotteen saatavuuteen liittyvät syyt.

Hinnaston hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Maksuehto on 14 pv netto. Lasku lähetetään ensisijaisesti verkkolaskuna ja toissijaisesti muussa muodossa kuten sähköpostitse (pdf) tai kirjepostina.

Leica Geosystems Oy:n tuotteiden jälleenmyynti

Ingeo Oy jälleenmyy yhteistyön puitteissa Leica Geosystems Oy:n lisävarusteita, lasereita ja etäisyysmittareita.

Tietosuoja

Lue Ingeo Oy:n tietosuojakäytännöstä: Tietosuoja

Tuottajavastuu

Ingeo Oy on jätelain (646/2011) mukaisen tuottajavastuun piirissä tiettyjen tuotteiden osalta ja vastuuseen liittyvien velvollisuuksiensa huolehtimiseksi toteuttanut muun muassa alla olevia toimia.

  • Kannettavat paristot ja akut: Ingeo Oy on tehnyt tuottajavastuun siirtosopimuksen kannettavien paristojen ja akkujen osalta Recser Oy:n kanssa. Ingeo Oy ottaa vastaan käytettyjä kannettavia paristoja ja akkuja.
  • Sähkö- ja elektroniikkalaitteet: Ingeo Oy on SELT ry:n jäsen ja ottaa vastaan tarkemmin jätelain mukaisesti käytöstä poistettuja sähkö- ja elektroniikkalaitteita uuden vastaavan laitteen tilalle oston tapauksissa.

Muuta

Oikeus tuotteita koskeviin muutoksiin pidätetään kotisivuilla. Kuvien värit saattavat hieman poiketa todellisuudesta esim. teknisistä syistä johtuen.